ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ!

ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ!

Καλησπέρα σας stunning μανούλες μου! Χαίρομαι πολύ που επιτέλους σήμερα, την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου βρήκα λίγο χρόνο για να διαθέσω, ύστερα από σχεδόν έναν μήνα, για να γράψω στο blog μου. Με συγχωρείτε για αυτή την απουσία μου! Όλος ο Ιανουάριος ήταν για μένα φορτωμένος με πολύ τρέξιμο, πολλά ραντεβού, πολύ προγραμματισμό, σκέψη και συζητήσεις αλλά ευτυχώς, όλα αυτά για καλό… Χάθηκα λιγάκι γιατί προετοιμάζουμε τον θρησκευτικό γάμο μας με τον Κώστα μου και την βάφτιση της μικρής μας, σε πολύ λίγες μέρες από σήμερα!

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι, μικρά πραγματάκια θυμόμαστε μόνο ή προκύπτουν και τα τακτοποιούμε αναλόγως, όμως σε γενικές γραμμές είναι κανονισμένα τα πιο πολλά και μένει μόνο να έρθει εκείνη η μέρα και να την ευχαριστηθούμε όσο περισσότερο γίνεται.Αν και είμαστε ήδη εδώ και έναν χρόνο περίπου πολιτικά παντρεμένοι με τον Κώστα, δεν θα θέλαμε και οι δύο να στερηθούμε όχι μόνο την εμπειρία του θρησκευτικού αλλά και την ευλογία που θα πάρει η σχέση μας μέσα από αυτόν και χαίρομαι που ο σύζυγός μου συμμερίζεται το ίδιο θρησκευτικό αίσθημα με εμένα. Παράλληλα, η βάφτιση της 11 μηνών κόρης μας, της Δάφνης, αποτελεί εξίσου σημαντικό γεγονός και έχω μεγάλη αγωνία για το πώς θα διαχειριστεί την ώρα της κολυμπήθρας αλλά και όλη τη γενικότερη ταλαιπωρία της μέρας που θα επέλθει για εκείνη ως συνέπεια της αλλαγής του συνηθισμένου της προγράμματος.

Για μένα όλο αυτό θα είναι μία μεγάλη γιορτή της οικογένειάς μας, ουσιαστικά – θα γιορτάσουμε το σπίτι μας, την αγάπη μας, το παιδί μας. Θα είναι η ολόδική μας μέρα, που θα τη μοιραστούμε και θα την περάσουμε κοντά στους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους και σε όσους χαίρονται με τη χαρά μας! Περιμένουμε αρκετές εκατοντάδες ανθρώπων να έρθουν, ως είθισται άλλωστε στους γάμους εδώ στην Κρήτη, όμως έχουμε προσπαθήσει να μην ακολουθήσουμε την πεπατημένη των παραδοσιακών κρητικών γλεντιών αλλά να δώσουμε μια δική μας, πιο νεανική και μοντέρνα πινελιά στη μέρα, σε κάθε τομέα που μπορούμε. Τόσο ο Κώστας όσο κι εγώ αισθανόμαστε πως έχουμε ευθύνη απέναντι στους καλεσμένους μας – πρέπει να περάσουν όμορφα για να τους ευχαριστήσουμε που θα μας κάνουν την τιμή να παρευρεθούν στη χαρά μας.

Ωστόσο, φυσικά, την πιο μεγάλη σημασία έχει να μείνουν όμορφες αναμνήσεις αυτής της μέρας πρωτίστως για εμάς τους ίδιους. Δεν θα ήθελα να θυμάμαι τον γάμο μας και τη βάφτιση της Δάφνης ως μια από τις πιο αγχωτικές μέρες της ζωής μου! Εύχομαι να περάσουμε όλοι υπέροχα και γιατί να μην περάσουμε; Η ημέρα που γίνεται ο γάμος ενός ζευγαριού αλλά και η βάφτιση ενός παιδιού, φυσικά, είναι ευλογημένη και μοναδική!

Θα ετοιμάσω σύντομα μετά από αυτή την οικογενειακή μας γιορτή, όπως μου αρέσει πολύ να τη θεωρώ, μία ανάρτηση με πολλές φωτογραφίες και υλικό από εκείνη την ημέρα, οπότε αν ενδιαφέρεστε να δείτε πώς τα περάσαμε, συντονιστείτε στο blog και τα social media του. Ελπίζω να μην έχω αναποδιές και πολλά ευτράπελα να σας διηγηθώ, παρά μόνο το πόσο καταπληκτικά περάσαμε και το πόσο ήσυχη και ατάραχη ήταν η Δαφνούλα μου μέσα σε όλα αυτά!

Και, έτσι για να ξέρετε αγαπημένες μου μανούλες, τώρα που οι υποχρεώσεις του γάμου στην ατζέντα μου λιγοστεύουν και αραιώνουν, και δημιουργείται κενός, λευκός χώρος για εμένα για να γράψω, αρχίζω να γεμίζω τις σημειώσεις μου με πολλές ιδέες για αναρτήσεις που αφορούν στα μωρά μας! Το blog μου, μόλις λιγάκι ηρεμήσουμε, θα επανέλθει δυναμικά στον ενημερωτικό του χαρακτήρα και θα σας απασχολήσει με πολλά και πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Έχω τόση όρεξη και τόσες ιδέες να μοιραστώ μαζί σας, και μου έχει λείψει και όλη η επαφή μας μέσα από τα σχόλια και τα μηνύματα που αφήνετε στη σελίδα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’αυτά, επί τη ευκαιρία, ειλικρινά με κάνετε πολύ χαρούμενη όταν μου δείχνετε πως εμπιστεύεστε τα άρθρα μου και πως σας βοηθούν στην καθημερινότητα με τα μικρούλια σας.

Να είστε όλες καλά, καλό μας μήνα, η ώρα η καλή για εμάς και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

 

 2 thoughts on “ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.