ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ STUNNING MOMMYING

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ STUNNING MOMMYING!

Είμαι η Μαρία, μητέρα της δίχρονης Δάφνης και του Αχιλλέα, που όπου να΄ναι πλησιάζει τα πρώτα του γενέθλια. Γεννηθήκαμε και ζούμε στα Χανιά της Κρήτης. Έχω σπουδάσει Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, ωστόσο εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών εδώ και αρκετά χρόνια. Μου αρέσει πολύ η διδασκαλία και ό,τι, φυσικά, αφορά και έχει να κάνει με τα παιδιά.

Χαίρομαι ειλικρινά που βρίσκεστε εδώ και που διαβάζετε αυτές τις γραμμές σχετικά με εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς!

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ STUNNING MOMMYING;

Το blog αυτό αποτελεί την πραγματοποίηση μίας μεγάλης επιθυμίας που μου δημιουργήθηκε λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου μωρού μου τον Μάρτιο του 2017, της Δάφνης.

Ήθελα να δημιουργήσω μία ιστοσελίδα σχετικά με τη μητρότητα έτσι όπως τη βιώνω εγώ μέχρι σήμερα, με αναρτήσεις ενημερωτικές και έμπνευσης για διάφορα θέματα που αφορούν κάθε μητέρα αλλά και βιωματικές δικές μου που αφορούν στις σκέψεις και σε όσα συμβαίνουν στην οικογένειά μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ STUNNING MOMMYINGΌλα τα άρθρα του Stunning Mommying είναι αποκλειστικά δικής μου συγγραφής. Έχω ψάξει πάρα πολύ τα θέματα που πραγματεύομαι και συνεχώς διαβάζω και ενημερώνομαι για ό,τι με αφορά και με προβληματίζει πριν γράψω οτιδήποτε σχετικά με αυτό.

Οι περισσότερες από τις πηγές μου είναι του εξωτερικού και τα άρθρα μου είναι συγκεντρωτικά αναρίθμητων άλλων άρθρων ή και βιβλίων που μπορεί να έχω διαβάσει και μελετήσει κατά καιρούς, παρέχοντάς σας συμπυκνωμένες πληροφορίες που προσωπικά σίγουρα μου πήρε μήνες να συλλέξω για το εκάστοτε θέμα.

ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ BLOG:

Ως άνθρωπος είμαι:

  • Παθιασμένη με την ανεύρεση το δυνατόν υγιέστερων τρόπων ανατροφής των παιδιών καθώς και με την εφαρμογή τους ανά πάσα στιγμή.
  • Θερμή υποστηρίκτρια των φυσικών τρόπων και μεθόδων γενικότερα.
  • Πεποισμένη πως η μάθηση για τα παιδιά πρέπει να ξεκινά από την ημέρα της γέννησής τους ακόμα. Έχω μεγάλη αγάπη για τις δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν τα παιδιά ανάλογα την ηλικία τους και μου φαίνεται σχεδόν μαγικό το πόσο αναπτύσσονται και εξελίσσονται νοητικά, ψυχολογικά αλλά και κινητικά μέσα από αυτές.
  • Αγαπώ τη μάθηση και την εξέλιξη ενώ απεχθάνομαι τους στενούς ορίζοντες.

Τι πρεσβεύει & θέλει να προάγει, λοιπόν, το Stunning Mommying:

  • Τις φυσικότερες διαδικασίες γέννησης & ανατροφής των παιδιών. Υποστηρίζω την Ανατροφή Ισχυρού Δεσμού ειδικότερα, με όσα έχω!
  • Ότι κάθε έγκυος οφείλει να ενημερωθεί σχετικά με ό, τι αφορά τα όσα πρόκειται να της συμβούν κατά τον τοκετό και τις πρώτες της ώρες με το μωρό, αλλά και να έχει ήδη σχεδιάσει στο μυαλό της πώς επιθυμεί να κυλήσει ο πρώτος καιρός μαζί του, για να μην υποπέσει σε λανθασμένες πρακτικές του παρελθόντος που θα θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση της μαζί του.
  • Ότι ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε με τα παιδιά μας δεν πηγαίνει ποτέ χαμένος. Και κάθε λεπτό μαζί τους, κάθε μας συμπεριφορά, ανταπόκριση και πράξη, μετράει στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.

ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ; 

Κατ’αρχάς, κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να μοιραστείτε οτιδήποτε σκέφτεστε και σας απασχολεί ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον μπορείτε να εγγραφείτε στο Stunning Mommying για να λαμβάνετε πρώτες ειδοποιήσεις για νέα blog posts!

Αν θέλετε μπορείτε και να ακολουθήσετε το blog στο Facebook, το Instagram, το Bloglovin’ & το Pinterest.

Βεβαίως, μπορείτε πάντα να αφήνετε το σχόλιό σας κάτω από τις αναρτήσεις μου. Χαίρομαι να διαβάζω ό,τι μου γράφετε και να αλληλεπιδρώ μαζί σας!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!